Προφίλ της εταιρείας

xpectus-astrolabs

Τα τελευταία χρόνια το κοινό που πραγματοποιεί αγορές μέσα από το διαδίκτυο ολοένα αυξάνεται και παράλληλα αυξάνεται και ο ανταγωνισμός καθώς μεγάλο ποσοστό εταιρειών προσφέρουν πλέον τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες τους μέσω των ηλεκτρονικών τους καταστημάτων. Το μερίδιο του φυσικού εμπορίου συρρικνώνεται χρόνο με τον χρόνο, άρα η ανάγκη των επιχειρήσεων για online πώληση προϊόντων – υπηρεσιών γίνεται επιβεβλημένη, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα παραμείνουν βιώσιμες.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα το e-shop είναι το απαραίτητο βήμα πρέπει να κάνει η επιχείρηση σας σήμερα ώστε να αναπτυχθεί και να μπορεί να είναι ανταγωνιστική.

Στην Astrolabs έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε το eshop που θα καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησης σας αλλά τις απαιτήσεις των πελατών σας. Η πολυετής μας εμπειρία σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη ομάδα των developers που διαθέτουμε, είναι το βασικό συστατικό για την επιτυχημένη ολοκλήρωση των έργων που αναλαμβάνουμε.

Η Astrolabs είναι μία από τις πρώτες εταιρείες web development της Βορείου Ελλάδος. Κατά την επιτυχημένη παρουσία των περίπου 20 ετών της είχαμε την τιμή να δημιουργήσουμε εξαιρετικά digital έργα και να χτίσουμε δυνατές σχέσεις με τους πελάτες μας.

Η νέα εποχή μας βρίσκει ως "Astrolabs", η οποία με τα 3 "Labs" της, το Creative Lab, το Development Lab και το Digital Marketing Lab είναι πάντα έτοιμη να απογειώσει την επιχείρησή σας!

Μάθετε περισσότερα για την Astrolabs εδώ